Tentang Kami

Terobosan

  • sg
  • rt
  • e57a1096
  • sdvdsv
  • dfb

Bubuka

2004: Ngagaduhan lisénsi ékspor sareng mimiti ngekspor mesin urang ka luar negeri;

2005: Ngagaduhan sertipikat CE sareng Dilélér Produk Téhnologi Tinggi Zhejiang;

2006: Lulus ISO9001: 2000;

2011: Dipiceun ka pabrik énggal di daérah industri:

2015: Max janten pabrik umum kalayan kode saham 831 854.

2020: Mesin panyegelan hawa panas éta suksés pisan di pasar.

  • -
    Didirikeun taun 1985
  • -
    Pangalaman 24 taun
  • -+
    Langkung ti 18 produk
  • -$
    Langkung ti 2 milyar

produk

Inovasi

  • Direct-drive Incorporated High Speed Interlock Machine MAX-5150-CB/D

    Langsung-drive Incorpora ...

    Aplikasi 1. Cocog sareng lawon ipis, sedeng sareng kandel 2. Alat pelumas otomatis ngamungkinkeun kerja stabil sareng lemes, sareng jahitan sampurna Parameter Téknis Parabot: MAX-5150-CB / D Jarum: UY128GAS 9-14 # Ukur jarum: 4.0-4.8 5.6-6.4 Panjang stitch: 4,5 Babandingan diferensial: 0.6-1.3 Jangkungna kaki presser: 5.5mm Ukuran paking: 580X380X620 (mm) Jumlah jarum: 3 Jumlah benang: 4/5 Laju: 5000rpm NW / GW: 50/55 MAX-525BB Kecepatan tinggi Big Flat Bed Interlock Jahit Mesin MAX-616-UT-Z Komputer-dikawasa ...

  • Reinforcing Machine MAX-2525

    Nguatkeun Mesin MA ...

    Aplikasi baju jero awéwé mulus, calana lalaki, kaos kaki ankle seamless, baju renang seamless, kaos olahraga, jaket luar, pakean pengendara sepeda, tenda sareng sajabina. Karakteristik Cocog pikeun penguatan bagian gabungan tina baju mulus. Tekanan sareng waktos tiasa disaluyukeun pikeun ngahontal pangaruh anu pangsaéna Parameter Téknik Tegangan: 220V Kakuatan: 2.5KV Suhu: 50-220O C Tunda: 1-99s Area damel: 40 × 20 Tekanan kerja: 0.5Mp

  • Ultrasonic Cutting& Bonding Machine MAX-C209

    Motong ultrasonik ...

    Karakteristik Cocog pikeun gabungan bahan, kagancangan, tekanan sareng frekuensi tiasa disaluyukeun pikeun ngahontal pangaruh anu pangsaéna. Parameter Téknis Kacepetan: 0,5-10m / mnt Tekanan damel: 0.5Mp

  • Seamless Cylinder Bed Bonding Machine MAX-910

    Pesanggrahan Silinder Seamless ...

    Aplikasi baju jero awéwé mulus, calana lalaki, kaos kaki ankle seamless, baju renang seamless, kaos olahraga, jaket luar, pakean pengendara sepeda, tenda sareng sajabina. Karakteristik Uper sareng roller anu langkung handap ngaluyukeun kagancangan nyalira, mémori program 10shrinkage tiasa disimpen, pangaturan anu gumantung kana suhu tangki pemanasan, tekanan roller tiasa diatur, bérésan lawon kalayan trimmer, panel operasi layar toél, langkung seueur pilihan dina rupa aksésoris sareng alat pikeun produksi saratna. Techni ...

Warta

Jasa Kahiji

  • Daptar pabrik angkatan katilu bahan konci pikeun pencegahan sareng kontrol wabah ngumumkeun

    Sababaraha dinten ka pengker Daptar pabrik angkatan katilu bahan konci pikeun pencegahan sareng pangendalian wabah diumumkeun Warta pikeun manks. Teu aya mamang yén usum halodo panjang minuhan embun amis Jiaojiang nyerat kalayan aksi Anu paling hebat "tilu jasa" Max ngaput mesin Co ...

  • Ngagungkeun Pembukaan Grand Manx Guangzhou Store

    Tanggal 1 Juli, visi industri ngaput sakali deui museur ka Guangzhou, kota pakean terkenal di Cina. Dina dinten éta, éta mangrupikeun dinten anu hébat pikeun industri. Toko eksklusif mesin jahit Guangzhou Xiaoping sareng "kota mobil jarum Xiaoping" dibuka dina dinten anu sami, sareng aranjeunna ...