Tentang Kami

  • Perusahaan didirikeun, nami: Perusahaan Mesin Heng Xin

  • Pabrik énggal diwangun sareng 50 padamel

  • Dihasilkeun ku perusahaan industri sareng komérsial propinsi kelas satuan kiridit AA

  • Ngagaduhan penghargaan Kualitas Cina

  • Ngarobih nami perusahaan janten perusahaan Mesin Zhejiang Max

  • Dileler Brand Terkenal Taizhou sareng Barang Terkenal Taizhou

  • Ngagaduhan lisénsi ékspor sareng mimiti ngekspor mesin urang ka luar negeri

  • Ngagaduhan sertipikat CE sareng Dileler Produk Teknologi Tinggi Zhejiang

  • Lulus ISO9001: 2000

  • Dipiceun ka pabrik énggal di daérah industri

  • Max janten pabrik umum kalayan kode saham 831 854

  • Mesin sealing hawa panas éta suksés pisan di pasar

  • Teraskeun ........