Mesin motong péso Band

  • Band Knife Cutting Machine MAX-900A/B

    Mesin motong péso Band MAX-900A / B

    Ciri-ciri 1. Dipaké dina industri garmen; 2. motong Precise; 3. Alat bantal udara ngajadikeun kirang tahan; 4. "B" ngetik kalayan inverter, laju anu tiasa diatur; Parameter Téknis Modél Tegangan Motor Air blower Spesifikasi méja Motong jangkungna Péso snan Knife size Pakét ukuran (mm) NW / GW (KG) MAX-550A / B 220/380 1P750 3P550 / 550 370 1000X1200 90mm 550mm 0.45X10X3100 1410X860X1780 190/255 MAX- 700A / B 220/380 1P750 3P550 / 550 370 1200X1 ...