Tombol Ngagantelkeun Mesin Serial

  • Security Three Heads Pneumatic Button Attaching Machine MAX-SQ3-100

    Kaamanan Tilu Kepala Huluna Pneumatik Ngempelkeun Mesin MAX-SQ3-100

    Aplikasi Pikeun jaket kaos koboy sareng jinis pakean, topi, sareng sajabana. Karakteristik Mesin ieu tiasa dipasang tilu sét kapang kanggo dianggo, hiji kapang kanggo nyabak liang dina lawon, dua cetakan anu sanés kanggo ngagantelkeun kancing, pagawé henteu kedah ngarobih kapang, anu bakal ngahémat waktos sareng ningkatkeun Parabot Téknis Model : MAX-SQ3-100 Working Voltage : AC220V Pressure pressure : 0.15-0.8MPA Attaching Button Pressure : 150-650KG (adjustable) Stamping time : 0.1-9.99 (adjustable) M ...
  • Servo Motor Button Attaching Machine MAX-M838

    Tombol Servo Motor Ngagantelkeun Mesin MAX-M838

    Ciri-ciri 1. Hiji mesin tiasa nganggo 3 sét kapang anu béda-béda, janten kapang tiasa gampang dialihkeun, sareng langkung cocog pikeun produksi kalayan langkung sakedik batch sareng langkung seueur jinisna. 2. Ngagunakeun motor servo sareng drive anu cerdas tiasa ngadamel mesin kalayan épisiénsi anu langkung luhur sareng hemat énergi 3. Konsentrisitas kapang anu langkung handap tiasa disaluyukeun, anu sacara lengkep ngabéréskeun fenomena anu béda-béda inti anu aya dina bagian mesin 4. Para padamel damel sareng alat kaamanan , lampu sareng posisi laser ...
  • Electromagnetic Button Attaching Machine MAX-DZ-1

    Tombol éléktromagnétik Ngagantelkeun Mesin MAX-DZ-1

    Aplikasi Pikeun jaket kaos koboy sareng jinis pakean, topi, sareng sajabana. Ciri-ciri 1. Kaamanan luhur; 2. kualitas High jeung efisiensi tinggi; 3. Hemat énergi; 4.Rendah ngagunakeun biaya. Parameter Téknis Modél: MAX-DZ-1 Tegangan: AC200-240V Tekanan: 50-800kg Waktos anu ngalereskeun: 50 (potongan / menit size Ukuran pangepak: 510X610X300 (mm) NW / GW: 21/23
  • Button Attaching Machine MAX-QL-1

    Tombol Ngagantelkeun Mesin MAX-QL-1

    Aplikasi Pikeun jaket kaos koboy sareng jinis pakean, topi, sareng sajabana. Ciri-ciri 1. Integrasi desain vertikal, ngahémat biaya 2. Superposisi sababaraha silinder hawa, kalayan tekanan anu langkung ageung 3. pola corétan sareng kapang tina bentuk anu tetep, adaptasi anu kuat, merenah sareng gancang. Parameter Téknis Modél: MAX-QL-1 Tegangan: 220V Tekanan: 100-930kg waktos Ngalereskeun: 30 (buah / menit size Ukuran bungkus: 600X600X1360 (mm) NW / GW: 50/70
  • Button Attaching Machine MAX-DF-1

    Tombol Ngagantelkeun Mesin MAX-DF-1

    Aplikasi Pikeun jaket kaos koboy sareng jinis pakean, topi, sareng sajabana. Karakteristik 1.Intrgrasi desain nangtung, ngahémat biaya; 2.The superposition sababaraha silinder hawa, kalayan tekanan anu langkung ageung 3. pola corétan sareng kapang tina bentuk anu tetep, adaptasi anu kuat, merenah sareng gancang. Parameter Téknis Modél: MAX-DF-1 Tegangan: 220V Tekanan: 100-930kg waktos Ngalereskeun: 30 (potongan / menit size Ukuran bungkus: 600X600X1360 NW / GW: 50/70