Lawon Tungtung cutter Serial

  • Electric Control Cloth End Cutter MAX-980D

    Éléktron Éléktron lawon pamotong MAX-980D

    Aplikasi Cocog sareng katun, sutra, linen, nyulam, kulit sintétik, karpét, anduk, pilem plastik. Ciri 1. Étang éléktronik anu akurat, tampilan digital; 2. Otomatis-balik, memori pareum sareng fungsi setting nomer. Parameter Téknis Modél: MAX-980D Valtage: 220V (50-60Hz) Kakuatan: 180W Motong lega: 1.5 ~ 2.8M Pitunjuk panjang sumbu: 1.8 ~ 3.0M Kecepatan motong: 7m / s Puterkeun laju: 16000r / mnt Ukuran bungkus: 765X460X200 ( mm) NW / GW: 13/14
  • Automatic Digital Controlled Cloth End Cutter MAX-980-QD

    Otomatis Digital dikawasa lawon Ahir cutter MAX-980-QD

    Aplikasi Cocog sareng katun, sutra, linen, nyulam, kulit sintétik, karpét, anduk, pilem plastik. Ciri-ciri 1. Sistem kontrol digital full-otomatis; Tampilan 2.LCD, gampang diatur; 3. Otomatis buka-na-balik, angkat otomatis, memori tunda-waktos tunda sareng fungsi setting numaber; 4.980-QD-1 ditingkatkeun, ngagunakeun angkat sekrup. Parameter Téknis Modél: MAX-980-QD Motong lega: 1.5 ~ 2.8M Pitunjuk panjang sumbu: 1.8 ~ 3.0M Kecepatan motong: 7m / s Valtage: 220V (50-60Hz) Daya: 180W NW / GW: 23/25 Puterkeun kagancangan : 16000r / mnt Paking ...