Taros Kami

Zhejiang Max Jahit Company Limited Co., Ltd.

Alamat

No.2289, Jalan Jingzhong, Hongjia, Jiaojiang, Taizhou, Zhejiang, Cina

Telepon

Penjualan: 0086-13968683688

Sokongan: 008618815200025

Sokongan: 0086- (0) 576-89088099

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten

Saptu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami