CS Serial

  • Fusing Machine MAX-450CS

    Fusing Mesin MAX-450CS

    Karakteristik 1.Sistim sampikeun khusus nyegah panyimpangan 2. Prostise éléktrostat éléktronik 3. Tahan TEFLON panas-buktina sabuk; gampang beberesih Parameter Téknis Modél Tegangan Daya pemanasan Motor Operasi suhu Peunteun Sabuk Kacepetan Fusing lébar Ukuran bungkus (mm) NW / GW (KG) MAX-450CS 220/380 4.5kw 40w 50-200 ° C 0-4.5kg / cm2 0-8m / mnt 450 1065X980X950 170/220 MAX-500CS 220/380 5kw 40w 50-200 ° C 0-4.5kg / cm2 0-8m / mnt 500 1065X980X9 ...