Mesin motong

  • Automatic Velcro Tape Straight Round Cutter MAX-52CS

    Otomatis Velcro Tape Straight Round Cutter MAX-52CS

    Aplikasi Cocog sareng Velcro, pita Velcro, pita nilon, pita, Pita elastis. Ciri-ciri 1. Cocog pikeun motong lable, pita, sabuk; 2. ritsleting sareng sagala rupa tali dina ukuran tetep; 3. péso lempeng, péso buleud milih. Parameter Téknis Modél Tegangan motong péso Rentang panjang motong Ngukur o 'ty / mnt (panjangna: 50mm) Ukuran bungkus (mm) NW / GW (KG) MAX-52C AC110 / 220V (50-60Hz) Péso tiis 5-999.9mm 70 -90cuts 545X385X335 23/25 MAX-52R AC110 / 220V (50-60Hz) Panas ...
  • Electric Control Cloth End Cutter MAX-980D

    Éléktron Éléktron lawon pamotong MAX-980D

    Aplikasi Cocog sareng katun, sutra, linen, nyulam, kulit sintétik, karpét, anduk, pilem plastik. Ciri 1. Étang éléktronik anu akurat, tampilan digital; 2. Otomatis-balik, memori pareum sareng fungsi setting nomer. Parameter Téknis Modél: MAX-980D Valtage: 220V (50-60Hz) Kakuatan: 180W Motong lega: 1.5 ~ 2.8M Pitunjuk panjang sumbu: 1.8 ~ 3.0M Kecepatan motong: 7m / s Puterkeun laju: 16000r / mnt Ukuran bungkus: 765X460X200 ( mm) NW / GW: 13/14
  • Automatic Digital Controlled Cloth End Cutter MAX-980-QD

    Otomatis Digital dikawasa lawon Ahir cutter MAX-980-QD

    Aplikasi Cocog sareng katun, sutra, linen, nyulam, kulit sintétik, karpét, anduk, pilem plastik. Ciri-ciri 1. Sistem kontrol digital full-otomatis; Tampilan 2.LCD, gampang diatur; 3. Otomatis buka-na-balik, angkat otomatis, memori tunda-waktos tunda sareng fungsi setting numaber; 4.980-QD-1 ditingkatkeun, ngagunakeun angkat sekrup. Parameter Téknis Modél: MAX-980-QD Motong lega: 1.5 ~ 2.8M Pitunjuk panjang sumbu: 1.8 ~ 3.0M Kecepatan motong: 7m / s Valtage: 220V (50-60Hz) Daya: 180W NW / GW: 23/25 Puterkeun kagancangan : 16000r / mnt Paking ...
  • Band Knife Cutting Machine MAX-900A/B

    Mesin motong péso Band MAX-900A / B

    Ciri-ciri 1. Dipaké dina industri garmen; 2. motong Precise; 3. Alat bantal udara ngajadikeun kirang tahan; 4. "B" ngetik kalayan inverter, laju anu tiasa diatur; Parameter Téknis Modél Tegangan Motor Air blower Spesifikasi méja Motong jangkungna Péso snan Knife size Pakét ukuran (mm) NW / GW (KG) MAX-550A / B 220/380 1P750 3P550 / 550 370 1000X1200 90mm 550mm 0.45X10X3100 1410X860X1780 190/255 MAX- 700A / B 220/380 1P750 3P550 / 550 370 1200X1 ...