Langsung-drive Dilebetkeun Mesin Kecepatan Tinggi Interlock MAX-5150-CB / D.

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Aplikasi

1. Cocog pikeun lawon ipis, sedeng sareng kandel

2. Alat pelumas otomatis ngamungkinkeun kerja stabil sareng lemes, sareng jahitan sampurna

Parameter Téknis

Modél: MAX-5150-CB / D.

Jarum: UY128GAS 9-14 #

Ngukur jarum: 4.0-4.8 5.6-6.4

Panjang stitch: 4.5

Babandingan bédana: 0.6-1.3

Jangkungna suku pers: 5.5mm

Ukuran paking: 580X380X620 (mm)

Nomer jarum: 3

Nomer benang: 4/5

Laju: 5000rpm

NW / GW: 50/55

q1

MAX-525BB

-Kecepatan tinggi Big Flat Bed Interlock Mesin Jahit

q2

MAX-616-UT-Z

Dikawasa komputer langsung-drive-speed tinggi Mesin Leutik Datar Ranjang Mesin Jahit Ku Thim Trimmer Otomatis

q3

MAX-626

-Kecepatan tinggi Mesin Tilelep Datar Pesanggrahan Leutik


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami