Direct-drive Incorporated Kecepatan Tinggi Overlock Mesin Jahit MAX-7880-5D

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Ciri-cirina

1. Utas énggal sareng ganda loop thread diturunkeun.

2. alat silikon HR sareng rak bilikna deui ka alat minyak.

3. Ngaronjatkeun alur segel.

4. baju jero, sapatu, kaos oblong, sutra serat kimia jsb.

Parameter Téknis

Modél: MAX-7880-5D

Jarum: DCX27 9 #

Nomer jarum: 2

Jangkungna suku pers: 5.5mm

Laju: 7000rpm

Ukuran paking: 470X330X480 (mm)

NW / GW: 26.7 / 34.4

Nomer benang: 5

Ukur jarum: 5

Panjang stitch: 0,5-3,8

Lebar jahitan: 4

Babandingan bédana: 0.7-1.7

a1

MAX-838-4DSY

Langsung-drive Mesin Jahit Overlock Komputer Otomatis

a2

MAX-747D

Langsung-drive Super-speed High Mesin Jahit Overlock

a3

MAX-788-4DSY

Langsung-nyetir Komputerisasi Mesin Jahit Overlock-speed High


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami