Fusing Mesin MAX-TCS

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

t (1) t (2) t (3)

Ciri-cirina

1. Sistem pangaturan tekanan diwangun ku diaméter ageung (152Mm) cot sareng elemen pangaturan tekanan pneumatik diadopsi pikeun mastikeun yén tekanan saimbang, stabil, cekap, sareng tekanan tiasa disaluyukeun dina rupa-rupa pikeun nyumponan sarat ngariung tina sababaraha bahan .

2. Suhu tilu kelompok unsur pemanasan tiasa dikontrol masing-masing dina desain zona manaskeun super-panjang, anu kondusif pikeun beungkeutan suhu rendah lawon anu kabeungkeut kalayan sensitipitas suhu anu kuat.

3. mikro-saklar unik nguatkeun alat panyalindungan sareng sistem bias, henteu ningkatkeun kaleuleusan tegangan dina sabuk, ngirangan kasaluyuan sabuk, sareng manjangkeun umur jasa sabuk.

Mesin 4.The ngadopsi sistem kontrol panganteur manusa-mesin diwangun ku layar toél sareng modul kontrol mesin napel dikembangkeun ku para ahli. Éta ngagaduhan énergi kinétik anu kuat sareng operasi saderhana. Dugi ka 15 sét parameter perekat bahan tiasa dijaga, disebat iraha waé, sareng dianggo merenah.

Parameter Téknis

Modél

Voltaseu

Éléktrérmal

Cot Diaméterna

Motor Nyetir

Max. Tekenan Beungkeutan

Tekanan getih

Modeu tiis

Ukuran Pakét

MAX-TCS-900

3P380V / N

20kw

152mm

220w

5kg / cm2

50-200 ° C

 Angin tiis

388X150X146CM

MAX-TCS-1000

3P380V / N

22kw

152mm

220w

5kg / cm2

50-200 ° C

 Angin tiis

388X160X146CM

MAX-TCS-1200

3P380V / N

26kw

152mm

220w

5kg / cm2

50-200 ° C

 Angin tiis

388X180X146CM

MAX-TCS-1600

3P380V / N

32kw

152mm

220w

4,5kg / cm2

50-200 ° C

 Angin tiis

388X220X146CM


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami