Mesin Ngabuburit

  • Fusing Machine MAX-F500

    Fusing Mesin MAX-F500

    Ciri-ciri 1.0-220 oC bahkan dipanaskeun; tunggal. Sisi dua pencét; 2. Premise thremostat éléktronik; 3. Kalayan fungsi otomatis-eureun sareng manual-stop. Parameter Téknis Modél Tegangan Daya pemanasan Motor Operating suhu Tekanan Sabuk speed Fusing lebar Ukuran bungkus (mm) NW / GW (KG) MAX-F300 220/380 4kw 300w 0-200 ° C 0-5kg / cm2 0-10m / mnt 300 830X1080X900 130/180 MAX-F400 220/380 4.5kw 300w 0-200 ° C 0-5kg / cm2 0-10m / mnt 400 930X1080X ...
  • Fusing Machine MAX-450CS

    Fusing Mesin MAX-450CS

    Karakteristik 1.Sistim sampikeun khusus nyegah panyimpangan 2. Prostise éléktrostat éléktronik 3. Tahan TEFLON panas-buktina sabuk; gampang beberesih Parameter Téknis Modél Tegangan Daya pemanasan Motor Operasi suhu Peunteun Sabuk Kacepetan Fusing lébar Ukuran bungkus (mm) NW / GW (KG) MAX-450CS 220/380 4.5kw 40w 50-200 ° C 0-4.5kg / cm2 0-8m / mnt 450 1065X980X950 170/220 MAX-500CS 220/380 5kw 40w 50-200 ° C 0-4.5kg / cm2 0-8m / mnt 500 1065X980X9 ...
  • Fusing Machine MAX-TCS

    Fusing Mesin MAX-TCS

    Ciri-ciri 1. Sistem pangaturan tekanan diwangun ku diaméter ageung (152Mm) bot sareng elemen régulasi tekanan pneumatik diadopsi pikeun mastikeun yén tekanan saimbang, stabil, cekap, sareng tekanan tiasa disaluyukeun dina rupa-rupa pikeun nyumponan sarat ngariung tina sababaraha rupa bahan. 2. Suhu tilu kelompok unsur pemanasan tiasa dikontrol masing-masing dina desain zona manaskeun super-panjang, anu kondusif pikeun beungkeutan suhu handap tina pabrikan anu kabeungkeut ...
  • Fusing Machine MAX-900LCS

    Fusing Mesin MAX-900LCS

    Ciri 1. Parangkat bentuk sake ngaleungitkeun panyimpangan; 2. Sistem pers pueumatic stabil; 3. sabuk TEFLON tiasa ditransper; tunggal press pencét sisi dua kali; sistem stripping anyar; 4. Kalayan fungsi otomatis-eureun sareng manual-stop. Parameter Téknis Model Tegangan Daya pemanasan Motor Operating suhu Tekanan Sabuk speed Fusing lebar Ukuran bungkus (mm) NW / GW (KG) MAX-600LCS 3P 380 10kw 200w 50-200 ° C 0-4.5kg / cm2 0-10m / min 600 2490X1390X1460 350/420 MAX-900LCS ...
  • Fusing Machine MAX-900SCS

    Fusing Mesin MAX-900SCS

    Aplikasi awéwé dina baju jero seamless, calana lalaki, kaos kaki seamless, baju renang seamless, Jaket, tenda pakean bersepeda Karakteristik alat Pneumatik, efisiensi tinggi. Piring pemanasan téflon pemanasan seragam, awét, kontrol suhu anu akurat, stabilitas tekanan, tunda otomatis tiasa diatur. Parameter Téknis Modél Tegangan Daya pemanasan Motor Operasi suhu Tekanan Tekanan Bleed waktos Perekat Kecepatan sabuk Fusing lebar Metode tiis Ukuran paking (mm) ...