Pemanasan uap Generator Serial

  • Energy-savingBoiler MAX-99V

    Hemat énergiBoiler MAX-99V

    Pangwangunan Karakteristik ku chip kontrol impor, sareng nambihan cai otomatis, tekanan otomatis, debit otomatis, pamakéan tekanan digital, kontrol sacara akurat, gampang disaluyukeun. Gaduh alat panyalindungan tekanan sareng alat panyalindungan suhu, aman sareng andal, ukuran alit sareng pangaruh hemat énergi anu signifikan. Parameter Téknis Modél : MAX-99V Tegangan kerja: 220V 50 / 60Hz Daya pemanasan : 3.6kw Nyiapkeun waktos : 5 menit Beurat: 20kg Ukuran : 270X375X760mm Tekanan kerja : ...
  • Automatic Electric Heating Energy Saving Steam Generator DZFZ3

    Hémat Éléktrik Élmu Élmu Panas Ngahemat Generator DZFZ3

    Ciri-ciri desain bentuk Anyar, langkung hampang sareng gunana, tingkat cai sareng tekanan tina saluruh mesin dikawasa ku usik tingkat cai jarum tunggal sareng kontroler program mikrokomputer chip tunggal, langkung gancang pemanasan, tekanan hawa anu stabil, épisiénsi pemanasan anu tinggi, sababaraha panyalindungan overpressure, langkung aman. Parameter Téknis Modél DZFZ3-18 DZFZ3-12 DZFZ3-9 DZFZ3-6 DZFZ3-4 Kakuatan pompa 380V 380V 380V / 220V 380V / 220V 220V Heater power 550W 550W 550W ...
  • Automatic Electric Heating Energy-saving Steam Generator DZFZ4

    Élmu pemanasan Éléktrik Otomatis hemat Energy Generator DZFZ4

    Fitur ciri Produk: penampilan konstitusi desain énggal langkung alit, diimpor khusus sistem kontrol chip pangwangunan chip kalayan otomatis nambihan cai sareng pemanasan, panyalindungan overpressure cai sareng fungsi sanésna, tekanan tampilan digital tiasa disaluyukeun iraha waé, tingkat cai ku éléktroda ac kontrol, usik umur langkung praktis, jinis tungku énggal kalayan booster gancang, hemat énergi sacara signifikan, stabilitas tekanan uap. Parameter Téknis Modél DZFZ ...
  • Automatic Electric Heating Steam Generator MAX-9-0.4

    Otomatis Éléktrik Uap Élmuator generator MAX-9-0.4

    Ciri-ciri 1. Baja berkualitas tinggi ; 2.6kw-18kw pompa multistage; henteu pernah keyeng ; 3. tingkat cai luhur / sedeng / handap pikeun milih ; 4. Otomatis-saklar antara nambihan cai sareng pemanasan. Parameter Téknis Modél Tegangan Élmu kakuatan Tekanan produksi Gas waktos mimiti-up Ukuran bungkus (mm) NW / GW (KG) MAX-3A 220 / 380v 3kw 0.45Mpa 9 15 725X580X1100 74/86 MAX-6A 220 / 380v 6kw 0.45Mpa 9 15 725X580X1100 74/86 MAX-9A 380v 9kw 0.45Mpa 13 12 725X580X11 ...
  • Automatic Electric Heating Steam Generator MAX-12A

    Otomatis Éléktrik Uap Élmuator generator MAX-12A

    Ciri-ciri 1. Baja berkualitas tinggi ; 2.6kw-18kw pompa multistage; henteu pernah keyeng ; 3. tingkat cai luhur / sedeng / handap pikeun milih ; 4. Otomatis-saklar antara nambihan cai sareng pemanasan. Parameter Téknis Modél Tegangan Élmu kakuatan Tekanan produksi Gas waktos mimiti-up Ukuran bungkus (mm) NW / GW (KG) MAX-3A 220 / 380v 3kw 0.45Mpa 9 15 725X580X1100 74/86 MAX-6A 220 / 380v 6kw 0.45Mpa 9 15 725X580X1100 74/86 MAX-9A 380v 9kw 0.45Mpa 13 12 725X580X11 ...