Panas Air Seam Sealing Mesin MAX-930T

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Rincian Produk:

sdv

Ciri-cirina

1. ngadopsi PLC gampang dibaca, tampilan multi-fungsi touch-definisi tinggi anu nunjukkeun kagancangan, suhu, operasi sareng program langkung jelas.

2. Kontrol suhu otomatis, stabilitas tinggi, turun naek suhu ± 1 ℃, desain alarm suhu luhur, perlindungan pipa panas.

3. Anggo transmisi sanés transmisi sinkronisasi tekanan luhur sareng handap, kompénsasi otomatis posisi virtual, fungsi mundur mikro otomatis, ngirangan tekanan kosong.

4. Numutkeun desain ergonomis prosedur kontrol dampal suku, operasi anu raoseun, sareng gampang capé, cocog pikeun operasi anu panjang.

5. struktur pipa panas unik, angin kana ku saringan, teu aya cai sareng minyak.

6. Otomatis fungsi mundur mikro, numutkeun kabutuhan tina panjang set, sabuk otomatis, motong tape, ningkatkeun kualitas produk.

7. Sabuk motong otomatis, sabuk conveyor sareng sabuk buntut otomatis pikeun ngirangan karugian bahan.

8. Nguatkeun alun-alun, ruang operasi super.

9. desain handap unik ultra-ipis, cocog pikeun sagala jinis band sealing produksi leutik sareng sedeng.

10. Numutkeun kabutuhan konsumén tiasa diatur panjang, sabuk motong otomatis.

Parameter Téknis

Modél : MAX-930T

KakuatanAC 220V 50 / 60Hz

Daya anu dipeunteun: 3KW

Daya dahar: 2.7KW

Laju: 1 ~ 20m / mnt

Hawa dikomprés: 0.35 ~ 0,5 Mpa

Jarak angkat roda tekanan luhur: 10 ~ 30mm

Ukuran: L1250mm × W610mm × H1550mm

Beurat bersih: 115kg


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk