Panas Series Mesin pencét

  • Multi-position Hot Pressing Machine MAX-62X38-4

    Multi-posisi Mesin Pencét Panas MAX-62X38-4

    Karakteristik Parangkat pneumatik, efisiensi tinggi. Piring teflonheating pemanasan seragam, awét, kontrol suhu anu akurat, stabilitas tekanan, tunda otomatis tiasa diatur. Parameter Téknis Modél Tegangan Dihaturkeun Aréa gunana Suhu Waktos Tekanan Udara Ukuran bungkus (mm) NW / GW (KG) MAX-62X38-4 220v 5kw 4X38X62cm 50-250 1-99s 0.2-0.8 2500X1160X1870 300/385 MAX-50X70-2 380v 7kw 2X50X70cm 50-250 1-99s 0.2-0.8 2500X1160X1870 300 ...
  • Double Position Hot Pressing Machine MAX-Y4060-2

    Mesin Pencét Panas Posisi Ganda MAX-Y4060-2

    Karakteristik Kepala operasi anu dipindahkeun ningkatkeun seueur épéktipitas damel. Layar sentuh 7 inci ngajantenkeun operasi langkung jelas sareng gampang. Desain pencét pneumatik ngajantenkeun pemanasan langkung seragam. Parameter Téknis Modél Tegangan Dihaturkeun Daérah anu gunana Suhu Waktos Paking ukuran (mm) NW / GW (KG) MAX-Y4060 220v 3.6kw 2X40X60cm 50-250 1-99s 1450X920X1250 200/260 MAX-Y5070-2 220v 6kw 2X50X70cm 50-250 1 -99s 1650X1020X1250 300/350
  • Mini-hot Pressing Machine MAX-M10

    Mesin Pencét Mini-panas MAX-M10

    Ciri 1. Kontrol pneumatik, operasi gampang, efisiensi tinggi; 2. piring teflon malah-dipanaskeun, lila-waktos nganggo; 3. kontrol suhu Precise; 4. Pencét stabil; Parameter Téknis Modél Tegangan Dihaturkeun Daérah anu gunana Suhu Waktos Paking ukuran (mm) NW / GW (KG) MAX-M10 220v 0.25 kw 10X10 cm 50-220 ° C 1-99s 640X345X335 20/23 MAX-M15 220v 0.55 kw 15X15 cm 50 -220 ° C 1-99s 640X345X335 21/24
  • Hot Pressing Machine MAX-38X38

    Mesin Pencét Panas MAX-38X38

    Karakteristik Parangkat pneumatik, efisiensi tinggi. Piring teflonheating pemanasan seragam, awét, kontrol suhu anu akurat, stabilitas tekanan, tunda otomatis tiasa diatur. Parameter Téknis Modél Tegangan Dihaturkeun Aréa gunana Suhu Waktos Paking ukuran (mm) NW / GW (KG) MAX-38X38 220v 2.5kw 38X38cm 50-200 ° C 1-99s 780X730X960 128/154 MAX-40X50 220v 3.2kw 40X50cm 50-200 ° C 1-99s 780X730X960 140/166 MAX-38X62 220v 3.6kw 38X62 ...
  • Automatic Restore Hot Pressing Machine MAX-M38B

    Otomatis Malikkeun Mesin Pencét Panas MAX-M38B

    Ciri 1. Ngabalikeun otomatis, hiji jalma tiasa beroperasi, bijih tibatan hiji mesin, ngahémat biaya tanaga gawé. 2.Adopt tampilan digital kontrol suhu calakan, waktos terintegrasi controller, suhu luhur sareng kontrol waktos presisi, éta gampang diatur. 3. Rak anu nembé dirarancang didamel tina motong laser, kalayan garis saderhana, bentuk unik sareng struktur anu langkung pageuh, 4. Piring manaskeun didamel tina pipa panas listrik ultra-panjang kalayan kapadetan tinggi sareng jarak anu sami sareng éta pasti die-cast ku tekanan tinggi, ...
  • Hand Hot Pressing Machine MAX-M38

    Mesin Pencét Panas Tangan MAX-M38

    Aplikasi baju jero awéwé mulus, calana lalaki, kaos kaki ankle seamless, baju renang seamless, kaos olahraga, jaket luar, pakean pengendara sepeda, tenda sareng sajabina. Ciri-ciri 1. Digital-akurasi tinggi kontrol temperayure sareng waktos; 2. Héjo dirancang khusus, bahkan sareng tepat; 3. spons silikon luhur-temoeratur; 4. Papan pemanasan tiasa robih. Parameter Téknis Model Tegangan Daya pemanasan Daérah anu gunana Suhu Waktos Ngepak ukuran (mm) NW / GW (KG) MAX-M38 220v 2kw 38X38cm ...