Mesin Jahit Industrial Serial

  • Direct-drive Incorporated High Speed Interlock Machine MAX-5150-CB/D

    Langsung-drive Dilebetkeun Mesin Kecepatan Tinggi Interlock MAX-5150-CB / D.

    Aplikasi 1. Cocog sareng lawon ipis, sedeng sareng kandel 2. Alat pelumas otomatis ngamungkinkeun kerja stabil sareng lemes, sareng jahitan sampurna Parameter Téknis Parabot: MAX-5150-CB / D Jarum: UY128GAS 9-14 # Ukur jarum: 4.0-4.8 5.6-6.4 Panjang stitch: 4,5 Babandingan diferensial: 0.6-1.3 Jangkungna kaki presser: 5.5mm Ukuran paking: 580X380X620 (mm) Jumlah jarum: 3 Jumlah benang: 4/5 Laju: 5000rpm NW / GW: 50/55 MAX-525BB Kecepatan tinggi Big Flat Bed Interlock Jahit Mesin MAX-616-UT-Z Komputer-dikawasa ...
  • Direct-drive Incorporated High-speed Overlock Sewing Machine MAX-7880-5D

    Direct-drive Incorporated Kecepatan Tinggi Overlock Mesin Jahit MAX-7880-5D

    Karakteristik 1. Utas anyar sareng benang gelung dua kali nurunkeun. 2. alat silikon HR sareng rak bilikna deui ka alat minyak. 3. Ngaronjatkeun alur segel. 4. baju jero, sapatu, kaos oblong, serat kimia sutra jsb Parameter Téknis Modél: Jarum MAX-7880-5D: Jarum DCX27 9 # Jarum: 2 Jangkungna suku presser: 5.5mm Speed: 7000rpm Packing size: 470X330X480 (mm) NW / GW: 26,7 / 34,4 Jumlah benang: 5 Jarum tolok: 5 Panjang jahitan: 0,5-3,8 Lebar jahitan: 4 Babandingan diferensial: 0.7-1.7 MAX-838-4DSY Di ...
  • High-speed Lockstitch Sewing Machine With Direct-drive MAX-979

    Mesin Jahit Lockstitch-gancang kalayan Direct-drive MAX-979

    Aplikasi Pikeun kaos, calana, rok, jas, kulit, katun, denim, wol. Ciri 1. Desain panganyarna kalayan patén MAX, mesin tiasa dianggo langkung stabil; 2. Éléktrik utas jepitan mastikeun jahitan sampurna; 3. Pemangkas otomatis, jahitan tibalik otomatis, footlifter otomatis. MAX-3531D Kecepatan tinggi Langsung-drive Hemat Énergi Lockstitch MAX-959-3DQ Mesin Jahit Lockstitch Berkecepatan Tinggi Ku motong otomatis MAX-383 Mesin Jahit Lockstitch Berkecepatan Tinggi