LCS Serial

  • Fusing Machine MAX-900LCS

    Fusing Mesin MAX-900LCS

    Ciri 1. Parangkat bentuk sake ngaleungitkeun panyimpangan; 2. Sistem pers pueumatic stabil; 3. sabuk TEFLON tiasa ditransper; tunggal press pencét sisi dua kali; sistem stripping anyar; 4. Kalayan fungsi otomatis-eureun sareng manual-stop. Parameter Téknis Model Tegangan Daya pemanasan Motor Operating suhu Tekanan Sabuk speed Fusing lebar Ukuran bungkus (mm) NW / GW (KG) MAX-600LCS 3P 380 10kw 200w 50-200 ° C 0-4.5kg / cm2 0-10m / min 600 2490X1390X1460 350/420 MAX-900LCS ...