Detektor Jarum

  • Automatic Needle Detector MAX-K688S/D

    Detektor Jarum Otomatis MAX-K688S / D

    Ciri 1.Suits pakean, kadaharan, industri ubar jsb; 2,32 bit sistem RICS, ngadeteksi persis sareng ngalaporkeun leres; 3. Gampang layar keuna operasi. Parameter Téknis Modél MAX-K688S MAX-K688D Detecting Sensitivity 600mm (w) x100mm ~ 200mm (l) Detecting Metode Fe 0.8mmx1.2mm (k688s / 688d) Métode Operasi Indéksio magnét jenis Toél Ngadeteksi Jangkungna 20120mm Alarm Luminotron postition display.hummer alarm , halteu atanapi balikna sabuk pengangkut. Kaluaran Data Cho ...
  • Automatic Needle Detector MN-870D

    Detektor Jarum Otomatis MN-870D

    Ciri 1. Éta ngadopsi panel layar toél sareng chip CPU performa tinggi pikeun ngendalikeun operasi sareng setting parameter, anu merenah sareng intuitif 2. Nangtukeun lokasi jarum rusak ku nunjukkeun posisi lampu alarm 3. Kalayan parameter ngonci parameter, éta tiasa ngonci sababaraha parameter 4. Nalika buzzer pareum, sabukna lirén muter sareng produk anu rusak balik deui ka posisi awal pikeun ningkatkeun efisiensi damel 5. Sensitivitas tiasa diatur numutkeun s ...