Ngagungkeun Pembukaan Grand Manx Guangzhou Store

Tanggal 1 Juli, visi industri ngaput sakali deui museur ka Guangzhou, kota pakean terkenal di Cina. Dina dinten éta, éta mangrupikeun dinten anu hébat pikeun industri. Toko éksklusif mesin jahit Guangzhou Xiaoping sareng "kota mobil jarum Xiaoping" dibuka dina dinten anu sami, sareng aranjeunna duanana bagja sareng ngarayakeun.

g (1)  g (2)

Tuan Mao Xiaoyong, pupuhu mesin jahit Zhejiang manks Co, Ltd., salaku hiji-hijina wawakil pabrikan anu diondang khusus, sumping ka tempat pamotongan pita pikeun ngarayakeun bubuka babarengan "toko eksklusif manks" sareng "jarum Xiaoping kota mobil ”. Hadir ogé dina upacara éta nyaéta Liang Fuxiang, Présidén kamar parabotan Jahit Guangdong, Shao Lishi, Wakil Présidén Eksekutif sareng Sekretaris Jéndral, Mao Shitang, Wakil Présidén Asosiasi Mesin Garment Shenzhen; Wang Hongchen, umum manajer perusahaan mesin jahit Hongxin; sareng kipas Sijie, manajer umum kota mesin jahit Xiaoping.

ht (1)  ht (2)

Dina dinten pembukaan, toko eksklusif mesin jahit Manx pinuh ku kabagjaan sareng pikagumbiraeun, sareng manks nunjukkeun produk séri "Lingzhi" pangénggalna anu dikembangkeun taun 2014. Dina waktos anu sami, kagiatan promosi anu populér sapertos "mésér mesin jahit maksimal haratis iPhone 5S "sareng" 1 yuan pikeun mesin "ogé dibéré. Dina upacara éta, pelukis lokal anu kawéntar diulem pikeun ngalukis dina situs kanggo nunjukkeun seni lukis warna awak anu paling éndah usum panas ayeuna, ngahijikeun seni sareng budaya kana promosi mérek Manx.

s  e

Aya ampir saratus toko éksklusif sareng toko andalan pikeun mesin jahit manks di bumi sareng luar negeri. Bubuka toko eksklusif kota mesin jahit Guangzhou Xiaoping ogé ngalambangkeun léngkah langkung maju dina garis ngagabungkeun terminal sareng saluran. Toko terminal henteu ngan ukur dina gambar sareng promosi brand, tapi ogé gampang pikeun konsumén pikeun nguji mesin sareng mariksa conto dina situs sareng nyayogikeun dukungan jasa saatos penjualan. Urang kedah masihan pinuh peran radiasi sareng pangaruhna, anu nguntungkeun pikeun perusahaan distribusi sareng tanaga pamasaran pikeun netepkeun sareng mekarkeun pasar sakitarna.


Pos waktos: Aug-07-2020