Daptar pabrik angkatan katilu bahan konci pikeun pencegahan sareng kontrol wabah ngumumkeun

Sababaraha dinten ka pengker

Daptar pabrik angkatan katilu bahan konci pikeun pencegahan sareng kontrol wabah ngumumkeun

Warta na kanggo manks

Teu aya cangcaya yén usum halodo panjang minuhan embun amis

Jiaojiang nyerat kalayan tindakan

Anu paling heboh "tilu jasa"

Mesin jahit Max Co., Ltd.

Manajer umum Mao Xiaoyong

Éta waktuna teuing. Abdi leres-leres ngahargaan Panitia Kabupatén Jiaojiang sareng pamaréntahan. Kalayan kualifikasi ieu, éta saé pikeun sagala aspek perusahaan. Pelepasan pajak, kapentingan bank preferensial, bahkan mésér alat-alatna parantos muka saluran héjo.

rt

Dina kaayaan wabah

Gaduh mesin jahit anu tiasa ngadamel papakéan pelindung

Éta sapertos gaduh hayam bikang endog emas

Sareng perusahaan anu ngadamel hayam bikang

Teu aya ragu éta jajan amis

Dina soré tanggal 26 Maret, wartawan angkat ka manks sewing machine Co., Ltd., anu dumuk di jalan Hongjia pikeun anu munggaran. Dina lokakarya peralatan anu ageung, padamel masih dina debugging akhir sakumpulan mesin jahit. Treuk leutik pabrikanna ti Haining parantos lami ngantosan. Kusabab sieun "teu tiasa néwak" barang-barang, pabrik milih "jongkok" langsung di panto perusahaan pikeun mastikeun yén mesin jahit anu énggal dihasilkeun dimuat sareng dikirimkeun gancang-gancang.

mm

Mao Xiaoyong, manajer umum mesin jahit Manx Co., Ltd., "aranjeunna maréntahkeun 60 set, tapi kami henteu tiasa masihan aranjeunna. Urang kedah ngirimkeun aranjeunna 15 sét heula, sareng bahkan masihan aranjeunna hiji-hijina prototipe. Hayu urang atoskeun heula kabutuhan anu ngadesek heula. ”

Aya naon? Hayu urang terang perusahaan ti mimiti

Mesin jahit Max Co., Ltd.

Didirikeun taun 2007, mangrupikeun khusus dina peralatan mesin jahit sareng perusahaan produksi asesoris. Parusahaan ayeuna utamina ngahasilkeun mesin motong sabuk, badag mesin ngariung tombol bodas, mesin pamisah, mesin ngarecah lawon, alat keur ngagolakkeun, mesin napel, mesin motong péso sirkular jeung asesoris mesin jahit, bagian jeung alat mesin jahit séjén, nyaéta ngembangkeun produk, manufaktur, jasa uji coba sareng saatos penjualan dina hiji perusahaan.

Désémber 2019

Mesin ngaput pikeun ngadamel papakéan pelindung propésional

"Teu aya harepan pikeun dijual, mesin ieu leutik teuing"

Dina awal Désémber 2019, manks ngembangkeun mesin panyegelan hawa panas anu tiasa ngadamel pakean pelindung médis anu propésional. Dina waktos éta, Mao Xiaoyong sareng ramana henteu optimis pisan ngeunaan pasar na. "Ngan aya hiji prototipe nalika nembé dikembangkeun, sareng éta henteu acan pernah di produksi," saur Mao. Tujuan utama ngembangkeun produk ieu nyaéta pikeun ngeuyeuban produk perusahaan. Kuring henteu ngarep pisan volume penjualan na. Barina ogé, fungsina leutik teuing. ”

Ayeuna, upami waktosna deui ka Désémber éta, Mao Xiaoyong nyarios kalayan imut yén sakumna perusahaan pasti parantos nyiapkeun papan ranjang sareng badé ngahasilkeun mesin jahit ieu.

yj

2000 pesenan ageung ti perusahaan pusat

Tapi perusahaan henteu wani narima

"Anjeun gaduh panyeger seuseuh hawa, sanés?"

"Leres."

"Kami hoyong 2000 unit. Sabaraha anjeun gaduh? Anjeun tiasa mayar mesen ayeuna. Éta ngadesek! ”

Tanggal 10 Pébruari, Mao Xiaoyong nampi telepon telepon pesenan ti perusahaan pusat. Epidemi nyebarkeun ku sadayana. Pakean pelindung garis depan aya dina kaayaan darurat serius. Partai sanésna langsung kana titik sareng ngarusak ordo ageung 2000 unit. Anjeunna kaget pisan yén Mao Xiaoyong henteu wani ngajawab telepon langsung di tempat éta.

"Dina Pébruari, henteu aya padamel di perusahaan, sareng bagian-bagianna henteu ngamimitian produksi. Entong nyarios 2000, urang kasusah ku 20. ”Mao Xiaoyong seuri pait. Naha "daging gendut" dikirimkeun kana panto sapertos kieu? Mao Xiaoyong henteu daék. "Kumaha carana daptar anu ageung sapertos kitu henteu tiasa dipindahkeun? Abdi henteu langsung nolakna. Kuring ogé parantos nyobian seueur cara, sapertos nyobian kerjasama sareng perusahaan sanés pikeun ngahasilkeun sasarengan, atanapi langsung mésér bagian, sareng ngagancangkeun majelis heula ... "Dina Pébruari tina" huru-hara perang ", sadaya perusahaan sibuk teuing, sareng Mao Metode Xiaoyong sacara alami gagal. Akhirna, pesenan 2000 unit kedah ditolak

rt

Telepon konsultasi parantos digubris

Mesin sealing hawa panas

Permintaan global ngaleuwihan pasokan

Salajengna, ti Shanghai, Hangzhou, Haining, Shandong… Sakumna hotline penjualan nagara, sadaya pabrik modél tunggal ngahijina: mesin sealing hawa panas.

"Paling, kuring nampi langkung ti 20 telepon sapoé." Mao Xiaoyong ngawartoskeun ka wartawan yén kaayaan wabah domestik ayeuna diringankeun, tapi masih seueur paréntah. Kalayan musibat wabah di luar negeri, e-mail ti Kanada, Turki, Wétan Tengah, Amérika Kidul, Asia Pasipik sareng nagara-nagara sanés ogé parantos ngeusian kotak surat perusahaan. Mesin sealing hawa panas dina waktos anu cekap di dunya.

th

(mesin sealing hawa panas)

Nalika perusahaan aya masalah, pamaréntah kedah ngalakukeun anu pangsaéna pikeun ngabantosan aranjeunna

Naon kasusah dina pencegahan sareng kontrol wabah perusahaan? Naon résistansi pikeun balik deui ka tempat anu aman? Jiaojiang taat kana "tilu jasa" pikeun pencegahan perusahaan sareng kontrol, kasulitan produksi kaamanan, pikeun méréskeun masalah.

"Dina Pébruari, kami ngabantosan manks deui damel sareng produksi, ngintunkeun bahan anti wabah, ngabantosan aranjeunna ngabakukeun upaya pencegahan wabah, ngapopulerkeun élmu sareng maéhan élmu. Dina Maret, terang yén aranjeunna henteu tiasa ngiringan laju produksi bagian, aranjeunna damel sareng jalan pikeun ngabantosan ngahubungi pabrik anu sanésna, sareng mimitina ngagaleuh bagian pikeun ngagentos produksi nyalira, supados naékkeun kaluaranana heula. "Zhang Linghui, spesialis jasa perusahaan, ngawartosan ka wartawan yén sanaos anjeunna parantos ngusahakeun pisan" ngajalankeun ", tindakan ieu ngan ukur saetik dina ember, sareng produktipitas inti tina perusahaan parantos sesah digancangan.

Dugi ka anjeunna ningali berita yén Provinsi Zhejiang ngaluarkeun jaminan penting pikeun perusahaan produksi bahan pikeun pencegahan sareng pangendalian wabah, Zhang Linghui ngartos yén ieu mangrupikeun kasempetan pikeun manks. Ku alatan éta, anjeunna gancang nyauran ka staf Jalan Raya Hongjia pikeun "ngabantosan" sareng angkat ka pangembangan distrik sareng Biro Reformasi. Ngartos kaayaan aplikasi, ngenalkeun kaayaan perusahaan sacara rinci, narékahan kuota pikeun maksimal, sareng nyayogikeun jaminan produksi anu kuat pikeun perusahaan kalayan "tilu jasa" anu paling kuat, tepat waktos sareng haneut.

Jalma anu aya hubunganana sareng pangwangunan distrik sareng Biro Reformasi nyarios: "éta tugas urang pikeun ngadukung sareng ngamajukeun pamekaran perusahaan anu langkung saé. Nalika kami terang kaayaan manks, kami langsung ngalaporkeunana sareng nyayogikeun kuota. Kanggo pamariksaan khusus sareng persetujuan dina kaayaan wabah, perusahaan henteu terang kumaha nyatakeun sareng bahan naon anu diperyogikeun. Janten urang kirimkeun "tilu jasa" ka bumi sareng akhir. Pikeun mastikeun yén perusahaan anu dipilih ngalaporkeun ka pamaréntah lokal sareng kota sacara real waktos, teras ngalaporkeun ka pamaréntah lokal sareng kota sacara real time

jtj

Nalika jalma kumpulkeun seuneu, seuneu na luhur

Mesin sealing hawa panas anu dihasilkeun ku Max

Ti Pébruari, kaluaran bulanan nyaéta 5 sét

Dina Maret, kaluaran bulanan nyaéta 20 sét

Dina April, kaluaran bulanan nyaéta 900 set

Ku bulan Méi, diperkirakeun ngahasilkeun 1500 sét sabulan

Heboh pisan!


Pos waktos: Aug-07-2020