Produk

  • Hot Air Seam Sealing Machine MAX-930T

    Panas Air Seam Sealing Mesin MAX-930T

    Detil Produk: Karakteristik 1.Adopt PLC gampang dibaca, tampilan multi-fungsi touch-definisi tinggi anu nunjukkeun kagancangan, suhu, operasi sareng program langkung jelas. 2. Kontrol suhu otomatis, stabilitas tinggi, turun naek suhu ± 1 ℃, desain alarm suhu luhur, perlindungan pipa panas. 3. Anggo transmisi sanés transmisi luhur sareng handap transmisi sinkronis, posisi virtual santunan otomatis, fungsi mundur mikro otomatis, ngirangan tekanan blan ...
  • Direct-drive Incorporated High Speed Interlock Machine MAX-5150-CB/D

    Langsung-drive Dilebetkeun Mesin Kecepatan Tinggi Interlock MAX-5150-CB / D.

    Aplikasi 1. Cocog sareng lawon ipis, sedeng sareng kandel 2. Alat pelumas otomatis ngamungkinkeun kerja stabil sareng lemes, sareng jahitan sampurna Parameter Téknis Parabot: MAX-5150-CB / D Jarum: UY128GAS 9-14 # Ukur jarum: 4.0-4.8 5.6-6.4 Panjang stitch: 4,5 Babandingan diferensial: 0.6-1.3 Jangkungna kaki presser: 5.5mm Ukuran paking: 580X380X620 (mm) Jumlah jarum: 3 Jumlah benang: 4/5 Laju: 5000rpm NW / GW: 50/55 MAX-525BB Kecepatan tinggi Big Flat Bed Interlock Jahit Mesin MAX-616-UT-Z Komputer-dikawasa ...
  • Direct-drive Incorporated High-speed Overlock Sewing Machine MAX-7880-5D

    Direct-drive Incorporated Kecepatan Tinggi Overlock Mesin Jahit MAX-7880-5D

    Karakteristik 1. Utas anyar sareng benang gelung dua kali nurunkeun. 2. alat silikon HR sareng rak bilikna deui ka alat minyak. 3. Ngaronjatkeun alur segel. 4. baju jero, sapatu, kaos oblong, serat kimia sutra jsb Parameter Téknis Modél: Jarum MAX-7880-5D: Jarum DCX27 9 # Jarum: 2 Jangkungna suku presser: 5.5mm Speed: 7000rpm Packing size: 470X330X480 (mm) NW / GW: 26,7 / 34,4 Jumlah benang: 5 Jarum tolok: 5 Panjang jahitan: 0,5-3,8 Lebar jahitan: 4 Babandingan diferensial: 0.7-1.7 MAX-838-4DSY Di ...
  • High-speed Lockstitch Sewing Machine With Direct-drive MAX-979

    Mesin Jahit Lockstitch-gancang kalayan Direct-drive MAX-979

    Aplikasi Pikeun kaos, calana, rok, jas, kulit, katun, denim, wol. Ciri 1. Desain panganyarna kalayan patén MAX, mesin tiasa dianggo langkung stabil; 2. Éléktrik utas jepitan mastikeun jahitan sampurna; 3. Pemangkas otomatis, jahitan tibalik otomatis, footlifter otomatis. MAX-3531D Kecepatan tinggi Langsung-drive Hemat Énergi Lockstitch MAX-959-3DQ Mesin Jahit Lockstitch Berkecepatan Tinggi Ku motong otomatis MAX-383 Mesin Jahit Lockstitch Berkecepatan Tinggi
  • Reinforcing Machine MAX-2525

    Nguatkeun Mesin MAX-2525

    Aplikasi baju jero awéwé mulus, calana lalaki, kaos kaki ankle seamless, baju renang seamless, kaos olahraga, jaket luar, pakean pengendara sepeda, tenda sareng sajabina. Karakteristik Cocog pikeun penguatan bagian gabungan tina baju mulus. Tekanan sareng waktos tiasa disaluyukeun pikeun ngahontal pangaruh anu pangsaéna Parameter Téknik Tegangan: 220V Kakuatan: 2.5KV Suhu: 50-220O C Tunda: 1-99s Area damel: 40 × 20 Tekanan kerja: 0.5Mp
  • Ultrasonic Cutting& Bonding Machine MAX-C209

    Ultrasonik motong & beungkeutan Mesin MAX-C209

    Karakteristik Cocog pikeun gabungan bahan, kagancangan, tekanan sareng frekuensi tiasa disaluyukeun pikeun ngahontal pangaruh anu pangsaéna. Parameter Téknis Kacepetan: 0,5-10m / mnt Tekanan damel: 0.5Mp
  • Ultrasound Fusion Edge Cutting Machine (Special for Underwear and Bra) MAX-C208

    Mesin motong Ultrasound Fusion Edge (Khusus pikeun baju jero sareng kutang) MAX-C208

    Aplikasi Rupa-rupa lawon serat kimia, sagala rupa kulit buatan, lawon non-anyaman, katun disemprot. Pilem termoplastik, lambar plastik kimia, sareng sajabana Khusus pikeun baju jero sareng kutang tanpa lacak. Ciri Salian ti séri umum 20KHz, urang tiasa ngadamel séri 15KHz kalayan kakuatan ti 1000 w dugi ka 2500w kanggo ngungkulan PP, bahan lemes PE, diaméter super ageung sareng potongan damel super panjang pikeun nyumponan kabutuhan konsumén, Éta dilarapkeun dina industri cocooan palastik, éléktronika, bumi ...
  • Ultrasound Rubber Edge Cutting Machine MAX-2602

    Mesin motong Tepi Karét Ultrasound MAX-2602

    Aplikasi baju jero awéwé mulus, calana lalaki, kaos kaki ankle seamless, baju renang seamless, kaos olahraga, jaket luar, pakean pengendara sepeda, tenda sareng sajabina. Ciri Sadaya frékuénsi, gancang sareng tekanan dikawasa ku éléktronik, presisi sareng pengulangan prosés ngariung, kaseueuran bahan lééh panas, lawon laminasi, tékstil, tiasa dianggo. Parameter Téknis Tegangan: AC200-240V / 50-60Hz Total kakuatan: 2000W Kakuatan ultrasound: 850W Frékuénsi ultrasound: 18-20K Laju ngolah: 0,5-10m / m ...
  • Ultrasonic Bartacking Machine MAX-2601

    Mesin Pakét Ultrasonik MAX-2601

    Aplikasi baju jero awéwé mulus, calana lalaki, kaos kaki ankle seamless, baju renang seamless, kaos olahraga, jaket luar, pakean pengendara sepeda, tenda sareng sajabina. Karakteristik Cocog pikeun penguatan sirah gabungan, tekanan sareng waktos tiasa disaluyukeun pikeun nyumponan sarat bahan anu béda-béda. Parameter Téknis Kacepetan: 0,5-10m / mnt Gebar damel: 1-10mm Frékuénsi damel: 35KHz Tekanan damel: 0.5Mp
  • Seamless Broadside Machine (max 6cm New ) MAX-910-B1

    Mesin Broadside Seamless (max 6cm Anyar) MAX-910-B1

    Aplikasi baju jero awéwé mulus, calana lalaki, kaos kaki ankle seamless, baju renang seamless, kaos olahraga, jaket luar, pakean pengendara sepeda, tenda sareng sajabina. Karakteristik Uper sareng roller anu langkung handap ngaluyukeun kagancangan nyalira, mémori program 10shrinkage tiasa disimpen, pangaturan anu gumantung kana suhu tangki pemanasan, tekanan roller tiasa diatur, bérésan lawon kalayan trimmer, panel operasi layar toél, langkung seueur pilihan dina rupa aksésoris sareng alat pikeun produksi saratna. Techni ...
  • Seamless Cylinder Jointing Machine MAX-920

    Seamless Silinder Jointing Machine MAX-920

    Aplikasi baju jero awéwé mulus, calana lalaki, kaos kaki ankle seamless, baju renang seamless, kaos olahraga, jaket luar, pakean pengendara sepeda, tenda sareng sajabina. Karakteristik Uper sareng roller handap ngaluyukeun kagancangan nyalira, mémori program 10shrinkage tiasa disimpen, pangaturan anu gumantung pikeun suhu tanki pemanasan, tekanan roller tiasa disetél, panel operasi layar toél, langkung seueur pilihan dina rupa-rupa asesoris sareng alat pikeun kabutuhan produksi. Parameter Téknis Tegangan: AC 200-2 ...
  • Seamless Hemming Machine MAX-W900-C

    Mesin Hemming Seueur MAX-W900-C

    Aplikasi Tilepan cincin cangkir kutang. Karakteristik 3 sét sistem pemanasan mandiri sareng fungsi sungut dobel dobel, mastikeun pemanasan produk sacara merata, régulasi bebas tina volume hawa niupan, tekanan sabuk tiasa disaluyukeun. Antarmuka toél saderhana sareng intuitif. Parameter Téknis Tegangan: AC 200-240V / 60Hz Kacepetan tuang: 0-10méter / menit Lebar ban: 上 -Up12mm, 下 -Down20mm Kakuatan: Suhu 2000W: 0-300oC Tekanan kerja: 0.5Mpa
1234 Teras> >> Halaman 1/4