Nguatkeun Mesin MAX-2525

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

v

Aplikasi

Baju jero awéwé awéwé, calana lalaki, kaos kaki ankle seamless, baju renang seamless, kaos olahraga, jaket outdoor, pakean cyclist, tenda jeung sajabana.

Ciri-cirina

Cocog pikeun penguatan bagian gabungan tina baju mulus. Tekanan sareng waktos tiasa diatur pikeun ngahontal pangaruh anu pangsaéna

Parameter Téknis

Tegangan: 220V

Kakuatan: 2.5KV

Suhu: 50-220O C

Reureuh: 1-99s

Daérah damel: 40 × 20

Tekanan kerja: 0,5Mp


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami