Mesin Beungkeut Silinder Seamless MAX-910

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

e

Aplikasi

Baju jero awéwé awéwé, calana lalaki, kaos kaki ankle seamless, baju renang seamless, kaos olahraga, jaket outdoor, pakean cyclist, tenda jeung sajabana.

Ciri-cirina

Roller Uper sareng handap ngarobih kagancangan nyalira, mémori program 10shrinkage tiasa disimpen, pangaturan anu gumantung pikeun suhu tank pemanasan, tekanan roller tiasa diatur, bérés lawon sareng trimmer, panel operasi layar toél, langkung seueur pilihan dina sababaraha aksésoris sareng alat pikeun sarat produksi .

Parameter Téknis

Tegangan: AC 200-240V / 60Hz

Kecepatan nyoco: 0-10méter / menit

Lebar ban: 30mm

Lebaran slot muriang: 0-30 adjustable

Kakuatan: 2000W

Suhu: 0-300oC

Tekanan ngagawekeun: 0,5Mpa


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami