Seamless Silinder Jointing Machine MAX-920

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

sd

Aplikasi

Baju jero awéwé awéwé, calana lalaki, kaos kaki ankle seamless, baju renang seamless, kaos olahraga, jaket outdoor, pakean cyclist, tenda jeung sajabana.

Ciri-cirina

Roller Uper sareng handap ngaluyukeun kecepatan nyalira, mémori program 10shrinkage tiasa disimpen, pangaturan anu gumantung kana suhu tangki pemanasan, tekanan roller tiasa diatur, panel operasi layar toél, langkung seueur pilihan dina rupa-rupa asesoris sareng alat pikeun kabutuhan produksi.

Parameter Téknis

Tegangan: AC 200-240V / 60Hz

Kecepatan nyoco: 0-10méter / menit

Lebar ban: 20mm

Demam slot rubak: 0-20mm

Kakuatan: 2000W

Suhu: 0-300oC

Tekanan ngagawekeun: 0,5Mpa


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami