Mesin Seamless Serial

  • Reinforcing Machine MAX-2525

    Nguatkeun Mesin MAX-2525

    Aplikasi baju jero awéwé mulus, calana lalaki, kaos kaki ankle seamless, baju renang seamless, kaos olahraga, jaket luar, pakean pengendara sepeda, tenda sareng sajabina. Karakteristik Cocog pikeun penguatan bagian gabungan tina baju mulus. Tekanan sareng waktos tiasa disaluyukeun pikeun ngahontal pangaruh anu pangsaéna Parameter Téknik Tegangan: 220V Kakuatan: 2.5KV Suhu: 50-220O C Tunda: 1-99s Area damel: 40 × 20 Tekanan kerja: 0.5Mp
  • Ultrasonic Cutting& Bonding Machine MAX-C209

    Ultrasonik motong & beungkeutan Mesin MAX-C209

    Karakteristik Cocog pikeun gabungan bahan, kagancangan, tekanan sareng frekuensi tiasa disaluyukeun pikeun ngahontal pangaruh anu pangsaéna. Parameter Téknis Kacepetan: 0,5-10m / mnt Tekanan damel: 0.5Mp
  • Ultrasound Fusion Edge Cutting Machine (Special for Underwear and Bra) MAX-C208

    Mesin motong Ultrasound Fusion Edge (Khusus pikeun baju jero sareng kutang) MAX-C208

    Aplikasi Rupa-rupa lawon serat kimia, sagala rupa kulit buatan, lawon non-anyaman, katun disemprot. Pilem termoplastik, lambar plastik kimia, sareng sajabana Khusus pikeun baju jero sareng kutang tanpa lacak. Ciri Salian ti séri umum 20KHz, urang tiasa ngadamel séri 15KHz kalayan kakuatan ti 1000 w dugi ka 2500w kanggo ngungkulan PP, bahan lemes PE, diaméter super ageung sareng potongan damel super panjang pikeun nyumponan kabutuhan konsumén, Éta dilarapkeun dina industri cocooan palastik, éléktronika, bumi ...
  • Ultrasound Rubber Edge Cutting Machine MAX-2602

    Mesin motong Tepi Karét Ultrasound MAX-2602

    Aplikasi baju jero awéwé mulus, calana lalaki, kaos kaki ankle seamless, baju renang seamless, kaos olahraga, jaket luar, pakean pengendara sepeda, tenda sareng sajabina. Ciri Sadaya frékuénsi, gancang sareng tekanan dikawasa ku éléktronik, presisi sareng pengulangan prosés ngariung, kaseueuran bahan lééh panas, lawon laminasi, tékstil, tiasa dianggo. Parameter Téknis Tegangan: AC200-240V / 50-60Hz Total kakuatan: 2000W Kakuatan ultrasound: 850W Frékuénsi ultrasound: 18-20K Laju ngolah: 0,5-10m / m ...
  • Ultrasonic Bartacking Machine MAX-2601

    Mesin Pakét Ultrasonik MAX-2601

    Aplikasi baju jero awéwé mulus, calana lalaki, kaos kaki ankle seamless, baju renang seamless, kaos olahraga, jaket luar, pakean pengendara sepeda, tenda sareng sajabina. Karakteristik Cocog pikeun penguatan sirah gabungan, tekanan sareng waktos tiasa disaluyukeun pikeun nyumponan sarat bahan anu béda-béda. Parameter Téknis Kacepetan: 0,5-10m / mnt Gebar damel: 1-10mm Frékuénsi damel: 35KHz Tekanan damel: 0.5Mp
  • Seamless Broadside Machine (max 6cm New ) MAX-910-B1

    Mesin Broadside Seamless (max 6cm Anyar) MAX-910-B1

    Aplikasi baju jero awéwé mulus, calana lalaki, kaos kaki ankle seamless, baju renang seamless, kaos olahraga, jaket luar, pakean pengendara sepeda, tenda sareng sajabina. Karakteristik Uper sareng roller anu langkung handap ngaluyukeun kagancangan nyalira, mémori program 10shrinkage tiasa disimpen, pangaturan anu gumantung kana suhu tangki pemanasan, tekanan roller tiasa diatur, bérésan lawon kalayan trimmer, panel operasi layar toél, langkung seueur pilihan dina rupa aksésoris sareng alat pikeun produksi saratna. Techni ...
  • Seamless Cylinder Jointing Machine MAX-920

    Seamless Silinder Jointing Machine MAX-920

    Aplikasi baju jero awéwé mulus, calana lalaki, kaos kaki ankle seamless, baju renang seamless, kaos olahraga, jaket luar, pakean pengendara sepeda, tenda sareng sajabina. Karakteristik Uper sareng roller handap ngaluyukeun kagancangan nyalira, mémori program 10shrinkage tiasa disimpen, pangaturan anu gumantung pikeun suhu tanki pemanasan, tekanan roller tiasa disetél, panel operasi layar toél, langkung seueur pilihan dina rupa-rupa asesoris sareng alat pikeun kabutuhan produksi. Parameter Téknis Tegangan: AC 200-2 ...
  • Seamless Cylinder Bed Bonding Machine MAX-910

    Mesin Beungkeut Silinder Seamless MAX-910

    Aplikasi baju jero awéwé mulus, calana lalaki, kaos kaki ankle seamless, baju renang seamless, kaos olahraga, jaket luar, pakean pengendara sepeda, tenda sareng sajabina. Karakteristik Uper sareng roller anu langkung handap ngaluyukeun kagancangan nyalira, mémori program 10shrinkage tiasa disimpen, pangaturan anu gumantung kana suhu tangki pemanasan, tekanan roller tiasa diatur, bérésan lawon kalayan trimmer, panel operasi layar toél, langkung seueur pilihan dina rupa aksésoris sareng alat pikeun produksi saratna. Techni ...
  • Seamless Hemming Machine MAX-W900-C

    Mesin Hemming Seueur MAX-W900-C

    Aplikasi Tilepan cincin cangkir kutang. Karakteristik 3 sét sistem pemanasan mandiri sareng fungsi sungut dobel dobel, mastikeun pemanasan produk sacara merata, régulasi bebas tina volume hawa niupan, tekanan sabuk tiasa disaluyukeun. Antarmuka toél saderhana sareng intuitif. Parameter Téknis Tegangan: AC 200-240V / 60Hz Kacepetan tuang: 0-10méter / menit Lebar ban: 上 -Up12mm, 下 -Down20mm Kakuatan: Suhu 2000W: 0-300oC Tekanan kerja: 0.5Mpa
  • Post Bed Jointing Machine MAX-900-E

    Mesin Pesanggrahan Pos Ranjang MAX-900-E

    Aplikasi baju jero awéwé mulus, calana lalaki, kaos kaki ankle seamless, baju renang seamless, kaos olahraga, jaket luar, pakean pengendara sepeda, tenda sareng sajabina. Karakteristik mesin ieu ngagaduhan daérah beungkeutan anu panjang sareng sistem pemanas 4 anu tiasa mastikeun kinerja anu sampurna tina beungkeutan. Laju tiasa ngahontal 8 méter per menit, ningkatkeun efisiensi pisan. Laju, suhu sareng tekanan tiasa disaluyukeun masing-masing kanggo sabuk handap, samentawis éta, suhu preheating sareng ...
  • Seamless Folding Machine MAX-900/20/40

    Mesin Tilepan Seueur MAX-900 / 20/40

    Aplikasi baju jero awéwé mulus, calana lalaki, kaos kaki ankle seamless, baju renang seamless, kaos olahraga, jaket luar, pakean pengendara sepeda, tenda sareng sajabina. Karakteristik mesin ieu ngagaduhan daérah beungkeutan anu panjang sareng sistem pemanas 4 anu tiasa mastikeun kinerja anu sampurna tina beungkeutan. Laju tiasa ngahontal 8 méter per menit, ningkatkeun efisiensi pisan. Laju, suhu sareng tekanan tiasa disaluyukeun masing-masing kanggo naék sareng sabuk handap, dina samentawis éta, temperatur preheating ...
  • Flat Bed Bonding Machine For Jointing And Folding MAX-900-B

    Mesin Ikatan Pesanggrahan Datar Kanggo Gabungan Sareng Tilepan MAX-900-B

    Aplikasi baju jero awéwé mulus, calana lalaki, kaos kaki ankle seamless, baju renang seamless, kaos olahraga, jaket luar, pakean pengendara sepeda, tenda sareng sajabina. Fungsi Karakteristik: Gabungan sareng tilepan kutang, panty, calana panjang jsb Parabot Téknik Tegangan: AC 200-240V / 60Hz Kecepatan tuang: 0-10méter / menit Daya: 2000W Tirus lébar: 20mm Lebaran slot muriang: 10mm, 15mm atanapi nampi Suhu kustomisasi : 0-300oC 工作 气压 Tekanan damel: 0,5Mpa
12 Teras> >> Halaman 1/2