Kaamanan Tilu Kepala Huluna Pneumatik Ngempelkeun Mesin MAX-SQ3-100

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Aplikasi

Pikeun jaket kaos koboy sareng jinis pakean, topi, sareng sajabana.

Ciri-cirina

Mesin ieu tiasa dipasang tilu sét kapang kanggo dianggo, hiji kapang kanggo nyabak liang dina lawon, dua cetakan anu sanés kanggo ngagantelkeun kancing, pagawé henteu kedah ngarobih kapang, anu bakal ngahémat waktos sareng ningkat

Parameter Téknis

ModélMAX-SQ3-100

Tegangan GaweAC220V

Tekanan Gawe0.15-0.8MPA

Ngagantelkeun Tombol Tekanan150-650KG(bisa diatur)

Waktos stamping0,1-9,99(bisa diatur)

Pedaran mesin405X345X515mm

Kapindahan hawa0,1 m³ / mnt

Konsentrisitas kapangSaluyukeun kapang handap pikeun ngagentos épék tombol ngalampirkeun anu pangsaéna

Jarak antara kapang luhur sareng kapang handap35mm

Jalan Perlindunganlntelligent sistem deteksi armguard

PosisiKalayan Lampu Posisi Laser


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami