TCS Serial

  • Fusing Machine MAX-TCS

    Fusing Mesin MAX-TCS

    Ciri-ciri 1. Sistem pangaturan tekanan diwangun ku diaméter ageung (152Mm) bot sareng elemen régulasi tekanan pneumatik diadopsi pikeun mastikeun yén tekanan saimbang, stabil, cekap, sareng tekanan tiasa disaluyukeun dina rupa-rupa pikeun nyumponan sarat ngariung tina sababaraha rupa bahan. 2. Suhu tilu kelompok unsur pemanasan tiasa dikontrol masing-masing dina desain zona manaskeun super-panjang, anu kondusif pikeun beungkeutan suhu handap tina pabrikan anu kabeungkeut ...