Mesin Percetakan mérek

  • Double Color Trademark Printing Machine MAX-S90-2

    Mesin Cetak Mérek Dobel Warna MAX-S90-2

    Ciri 1. Ngadopsi desain puteran asli industri pikeun ngahémat rohangan pamasangan; 2. layar toél sareng P2C ngendalikeun operasi sadaya mesin kalayan kinerja anu stabil sareng gampang diatur parameter. 3. Cor fuselage aluminium, padet, komponén pneumatik kualitas luhur, awét; 4. Anggo cangkir minyak anu disegel pikeun nyimpen mangsi, ngahémat énergi sareng ngajagi lingkungan. 5. Posisi tekanan sisi silinder sareng stabilisasi shock hidrolik sareng réduksi geter, posisi anu akurat sareng stabil ....
  • Trademark Printing Machine MAX-S90-1

    Mérek Percetakan Mesin MAX-S90-1

    Karakteristik baju jero awéwé mulus, calana lalaki, kaos kaki ankle seamless, baju renang seamless, kaos olahraga, jaket luar, pakean pengendara, tenda sareng sajabina. Parameter Téknis Ukuran Papan Max: 100x250mm Max Pencét Diaméter : Ф75mm Max Percetakan Panjang : 80mm Max Speed ​​: 20 pcs / mnt Tekanan Udara : 0,5-0.65mpa / cm Konsumsi Udara : 5.6L / mnt Tegangan : 110-240V