Mesin Pakét Ultrasonik MAX-2601

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

we

Aplikasi

Baju jero awéwé awéwé, calana lalaki, kaos kaki ankle seamless, baju renang seamless, kaos olahraga, jaket outdoor, pakean cyclist, tenda jeung sajabana.

Ciri-cirina

Cocog pikeun penguatan sirah gabungan, tekanan sareng waktos tiasa disaluyukeun pikeun nyumponan sarat bahan anu béda-béda.

Parameter Téknis

Laju: 0,5-10m / mnt

Lebar damel: 1-10mm

Frékuénsi damel: 35KHz

Tekanan kerja: 0,5Mp


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami