Ultrasonik motong & beungkeutan Mesin MAX-C209

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

fe

Ciri-cirina

Cocog pikeun gabungan bahan, kagancangan, tekanan sareng frékuénsi tiasa disaluyukeun pikeun ngahontal pangaruh anu pangsaéna.

Parameter Téknis

Laju: 0,5-10m / mnt

Tekanan kerja: 0,5Mp


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami