Mesin motong Tepi Karét Ultrasound MAX-2602

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

th

Aplikasi

Baju jero awéwé awéwé, calana lalaki, kaos kaki ankle seamless, baju renang seamless, kaos olahraga, jaket outdoor, pakean cyclist, tenda jeung sajabana.

Ciri-cirina

Sadaya frékuénsi, gancang sareng tekanan dikawasa ku éléktronik, presisi sareng pengulangan prosés ngariung, kaseueuran bahan lééh panas, lawon laminasi, tékstil, tiasa dianggo.

Parameter Téknis

Tegangan: AC200-240V / 50-60Hz

Total kakuatan: 2000W

Kakuatan ultrasound: 850W

Frékuénsi ultrasound: 18-20K

Laju ngolah: 0,5-10m / mnt

Modeu motong: Ultrasonik

Suhu tank manaskeun: 50-300 tiasa diatur

Élmu luas alur: 3-20mm adjustable

Tekanan hawa anu tiasa dianggo: 0,5mpa


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami